pinterest  facebook  twitter  instagram

Nέα

Όροι διαγωνισμού: ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ

07 Οκτωβρίου 2017 Trichonida Travel

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Το τουριστικό γραφείο με διακριτικό τίτλο «Trichonida Travel» (καλούμενο εφεξής ο «Διοργανωτής»), που εδρεύει στο Αγρίνιο, στην οδό Χαρ. Τρικούπη 15, διοργανώνει διαγωνισμό (καλούμενο εφεξής ο «Διαγωνισμός»), με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής οι «Όροι»). O Διοργανωτής έχει δημιουργήσει επίσημο λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο Facebook. Ως εκ τούτου, ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στην παραπάνω πλατφόρμα, την οποία ο κάθε συμμετέχων μπορεί να βρει στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.facebook.com/trichonidatravel
  • Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την 09/10/2017 και ώρα 20:30 ως και την 20/10/2017 και ώρα 23:59.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. 
  • Για τη συμμετοχή, δεν απαιτείται αγορά προϊόντος. Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, ο χρήστης θα μπορεί να συμμετάσχει με τον παρακάτω τρόπο:  Στον Facebook  λογαριασμό του Διοργανωτή, θα αναρτηθεί post στο οποίο ο χρήστης  πρέπει να κάνει κοινοποίηση (share) στον τοίχο του. Η συμμετοχή του χρήστη στην κλήρωση θεωρείται έγκυρη εφόσον έχει κάνει Like στη σελίδα Trichonida Travel-Γρομητσάρης.
  • Δώρο του διαγωνισμού: Μεταξύ των εγκύρως συμμετεχόντων θα κληρωθεί ένα εισιτήριο δύο (2) ατόμων για τη συμμετοχή στην μονοήμερη εκδρομή του Διοργανωτή στην Αθήνα, για την παρακολούθηση της παράστασης "ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ" στις 05/11/2017, όπως αναφέρεται στο παρακάτω πρόγραμμα: http://trichonidatravel.gr/trip.php?id=92
  • Ο νικητής/νικήτρια του διαγωνισμού οφείλει να ακολουθήσει το πρόγραμμα της εκδρομής (http://trichonidatravel.gr/trip.php?id=92) όπως αυτό έχει διαμορφωθεί από τον Διοργανωτή.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21/10/2017 και ώρα 12:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (Χαριλάου Τρικούπη 15, Αγρίνιο). Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της κλήρωσης κατά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημέρα και την ώρα αυτής με προηγούμενη ανακοίνωσή του. 
  • Η επικοινωνία με τους νικητές θα γίνει με προσωπικό μήνυμα στην πλατφόρμα του Facebook. Αν κάποιος νικητής δεν ανταποκριθεί σε διάστημα 24 ωρών μετά την κλήρωση, ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον πρώτο επιλαχόντα. Αν ο πρώτος (1ος) επιλαχών δεν ανταποκριθεί ακολούθως σε διάστημα 24 ωρών, ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον επόμενο επιλαχόντα κ.ο.κ. Κατά την ηλεκτρονική επικοινωνία θα ζητούνται από το νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, αριθμός κινητής τηλεφωνίας) για τη δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτοπροσωπίας κατά την παράδοση του Δώρου.
  • Το δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα, σε οποιαδήποτε τιμή.
  • Διευκρινίζεται ότι το Facebook δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται, προωθεί ή ενισχύει το Διαγωνισμό με κανέναν τρόπο