pinterest  facebook  twitter  instagram

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ  


Πού θα πάμε;

3ήμερη κρουαζιέρα "ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ"


ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ:


Μύκονος (Ελλάδα), Κουσάντασι (Τουρκία), Πάτμος (Ελλάδα), Ηράκλειο (Ελλάδα), Σαντορίνη (Ελλάδα)


Πρόγραμμα Εκδρομής


1η μέρα, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019:
05:00 αναχώρηση από το Αγρίνιο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι και μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις, επιβιβαζόμαστε στο υπέροχο κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises, "Celestyal Olympia". Μια νέα εμπειρία ταξιδιού μας περιμένει! 


11:30 αναχώρηση από το λιμάνι του Περαιά.


18:00 αφιξη στην Μύκονο, μεταφορά με λεωφορείο στο κέντρο της Μυκόνου, ελεύθερος χρόνος.


23:00 αναχώρηση από την Μύκονο, διανυκτέρευση εν πλω.


2η μέρα, Σάββατο 20 Ιουλίου 2019:


07:30 άφιξη στο Κουσάντασι, στα παράλια της Μικράς Ασίας. Επιβίβαση στο λεωφορείο για την εκδρομή μας στην Αρχαία Έφεσο.


Περιγραφή εκδρομής: Η περιήγησή μας της Αρχαίας Εφέσου είναι ένα ταξίδι μέσα από τις χρυσές εποχές που διαμόρφωσαν αυτό το σημαντικό εμπορικό και πνευματικό κέντρο. Χτισμένη σύμφωνα με το μύθο, πριν από 3.000 χρόνια σε τοποθεσία ορισμένη από το μαντείο των Δελφών, η Έφεσος διαδραμάτισε χάρη στην προνομιακή της θέση, σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Ελληνικού, Χριστιανικού και Οθωμανικού πολιτισμού. Τόπος προσκυνήματος, λόγω της γειτνίασης της με τον αρχαίο ναό της Αρτέμιδος και ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου, καθώς και η παρουσία μεγάλων χριστιανικών προσωπικοτήτων με κυριότερους τους αποστόλους Παύλο και Ιωάννη ανέδειξαν την Έφεσο σε ένα από τους μεγαλύτερους Ρωμαϊκούς αρχαιολογικούς χώρους της Μεσογείου. Το μεγαλείο της χρυσής εποχής της γίνεται ορατό σε όλες τις οδούς της και στα άριστα καλοδιατηρημένα ερείπια της. Εξερευνώντας αυτό το Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε αιώνες πολιτιστικών αναβρασμών, ορατών στην Αγορά, το Ωδείο, τα σπίτια των Πατρικίων, το πανέμορφο Ναό του Αδριανού και την εκπληκτική Βιβλιοθήκη του Κέλσου. Θα μυηθείτε επίσης στην παραδοσιακή πρακτική του παζαρέματος, καθώς η ξενάγησή μας θα καταλήξει με ελεύθερο χρόνο για ψώνια στο Κουσάντασι. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να ψωνίσετε παραδοσιακά κοσμήματα, δερμάτινα είδη, καλλυντικά και πλήθος άλλων αναμνηστικών.

13:00 αναχώρηση από το Κουσάντασι.


17:45 άφιξη στον όμορφη Πάτμο, το νησί της Αποκάλυψης. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με το νησί.


21:30 αναχώρηση από το λιμάνι της Πάτμου. Διανυκτέρευση εν πλω.


 


3η μέρα, Κυριακή 21 Ιουλίου 2019:


07:00 Άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου. Επιβίβαση στο λεωφορείο για την εκδρομή μας στην ιστορική Κνωσσό.


Περιγραφή εκδρομής: Καθώς ξεκινάμε την ξενάγησή μας για τον απίστευτο υπαίθριο αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, θα περάσουμε με το πούλμαν μέσα από την περήφανη βενετσιάνικη κληρονομιά του Ηρακλείου - το φρούριο Κούλες (το οχυρό με θέα στο λιμάνι του Ηρακλείου), την Ενετική Λότζια (Διοικητικό και κοινωνικό κέντρο του 17ου αιώνα), τη μελωδική Κρήνη Μοροζίνι και την εκκλησία του Αγίου Τίτου του 10ου αιώνα. Καθώς θα εξερευνείτε το ανάκτορο της Κνωσού, που θεωρείται η πρώτη Ευρωπαϊκή πόλη, θα μπείτε στον απίστευτο κόσμο του θρυλικού Μινωικού πολιτισμού. Οι μακρυοί και ελικοηδείς δρόμοι της αρχαίας Κρητικής πολιτείας, ξετυλίγουν σταδιακά το κουβάρι της αξιοσημείωτης αρχιτεκτονικής, της τέχνης και της καθημερινής ζωής του μινωικού λαού. Εισπνεύστε χιλιετίες ιστορίας και μύθων και αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει με τις θρυλικές μορφές του Δαίδαλου, του Θησέα και του Μινώταυρου στους αξιοθαύμαστους χώρους των ανακτόρων όπως το Διάδρομο της Πομπής, την Αίθουσα των Διπλών Πελέκεων, την Αίθουσα του Θρόνου και το Μέγαρο της Βασίλισσας. Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας για να αδράξετε την ομορφιά και τη μοναδικότητα της μεγαλύτερης πόλης της Κρήτης (και της τέταρτης μεγαλύτερης στην Ελλάδα). Το Ηράκλειο βρίθει από ποικιλία μουσείων και αξιοθέατων - αλλά αν νιώθετε χορτασμένοι από αρχαία ευρήματα και ιστορία, σχεδιάστε μια επίσκεψη σε ένα από τα κοντινά οινοποιεία για μια γεύση παραδοσιακού ελληνικού κρασιού. 


12:00 αναχώρηση από το Ηράκλειο με προορισμό την γοητευτική και πάντα ρομαντική Σαντορίνη.


16:30 άφιξη στην Σαντορίνη. Χρόνος ελεύθερος.


21:30 αναχώρηση από την Σαντορίνης. Διανυκτέρευση εν πλω.


 4η μέρα, Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019


07:00 Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Αγρίνιο με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

Στην τιμή της κρουαζιέρας περιλαμβάνονται:


-Μεταφορά από Αγρίνιο - Πειραιά - Αγρίνιο
-Διαμονή σε δίκλινη καμπίνα της επιλογής σας
-All inclusive παροχές: πρωινό - μεσημεριανό - βραδινό φαγητό
-Πακέτο απεριόριστων ποτών και αναφυκτικών
-Μεταφορά με λεωφορείο στο κέντρο της Μυκόνου
-Εκδρομή στην Αρχαία Έφεσο
-Εκδρομή στην Κνωσσό
-Λιμενικά & Λοιπά έξοδα & Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (129 ευρώ)

Τιμή κατ' άτομο:

419 ευρώ σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα τύπου ΙΑ (2ο-3ο κατάστρωμα)
449 ευρώ σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα τύπου ΙΒ (3ο-4ο κατάστρωμα)
479 ευρώ σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα τύπου ΧΑ (2ο-3ο κατάστρωμα)
509 ευρώ σε δίκλινη εξωτερική καμπίνα τύπου ΧΒ (3ο-4ο κατάστρωμα)



Κάνε την κράτησή σου τώρα!


ΗΜ/ΝΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΟΣΤΟΣ
Δεν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση.

Περιλαμβάνει;