pinterest  facebook  twitter  instagram

ΤΗΝΟΣ  


Πού θα πάμε;

Η Τήνος είναι ένα πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί που κατέχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά των επισκεπτών, οι οποίοι συρρέουν κατά χιλιάδες για να προσκυνήσουν την εικόνα της Μεγαλόχαρης. Διαθέτει την κλασσική αγαιοπελαγίτικη αρχιρεκτονική με πολλά μικρά χωριά διάσπορτα στα μήκη και στα πλάτη του νησιού. Πόλο έλξης αποτελεί επίσης το Μουσείο Τηνίων Καλλιτεχνών που στεγάζει πολλά από τα αριστουργήματα των καλλιτεχνών του νησιού καθώς και το το Μαυσωλείο της Έλλης βρίσκεται δίπλα στο ναό της Ευρέσεως του Ευαγγελισμού.


Πρόγραμμα Εκδρομής

1η μέρα 31/08/2021: Αγρίνιο-Τήνος


Συγκέντρωση 03:30 π.μ. στο Αγρίνιο (τοποθεσία "Παλαιός Σταθμός Τρένων"), τακτοποίηση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας με μικρή στάση καθ’ οδόν για ξεκούραση. Άφιξη στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο και ώρα 08:05, αναχώρηση για την πανέμορφη Τήνο. Ώρα άφιξης: 11:20. Επιβίβαση στο λεωφορείο  και αναχώρηση για μικρή περιήγηση στο νησί της Τήνου με τελικό προορισμό την Μονή της Κυράς των Αγγέλων (Κεχροβουνίου). Εκεί βρίσκεται ο τόπος όπου η Αγία Πελαγία είδε με όραμα την Παναγία να της υποδεικνύει το σημείο στο oποίο βρισκόταν η θαυματουργή της Εικόνα. Αφού ολοκληρώσουμε το προσκύνημά μας, επιστρέφουμε Χώρα της Τήνου για την παραλαβή των δωματίων μας στο ξενοδοχείο OASIS. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, γεύμα, βόλτες και περιηγήσεις. Στον ελεύθερο μας χρόνο μπορούμε να επισκεφθούμε τον περικαλλή Ναό της Μεγαλόχαρης, ένα από τα σπουδαιότερα και ιστορικότερα προσκυνήματα στον ελλαδικό χώρο. Ο ναός είναι κτισμένος από λευκό μάρμαρο και αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου μοναστηριακού συγκροτήματος στο οποίο μπορεί κανείς να επισκεφθεί: -τον Ναό της Ζωοδόχου Πηγής (τον τόπο όπου βρέθηκε η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας και πάνω στον οποίο χτίστηκε ο Ναός της Ευαγγελίστριας) -την Πινακοθήκη, με έργα Ελλήνων και ξένων ζωγράφων -το Μουσείο Τήνιων Καλλιτεχνών -το Μαυσωλείο της 'Ελλης, όπου βρίσκονται διάφορα αντικείμενα αλλά και μνημέιο των πεσόντων του καταδρομικού ΕΛΛΗ, το οποίο τορπιλίστηκε το 1940 στο λιμάνι της Τήνου.


2η μέρα 01/09/2021: Τήνος - Αγρίνιο


Ελεύθερος χρόνος για παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Ναό της Ευαγγελίστριας καθώς και για τις τελευταίες προσωπικές επισκέψεις μας ή αγορές τοπικών προϊόντων. Ώρα 13:00 συγκέντρωση στο ξενοδοχείο, παραλαβή εισιτηρίων και αναχώρηση για το λιμάνι της Τήνου. Επιβίβαση στο πλοίο και ώρα 14:00 απόπλους για την Ραφήνα. Άφιξη στις 18:00. Από εκεί, αφού τακτοποιηθούμε στο λεωφορείο, θα ακολουθήσουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας.


Τέλος του προγράμματος


* Σημείωση: Για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, οι μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν με λεωοφορείο του γραφείου μας, το οποίο θα μας ακολουθήσει στο νησί της Τήνου.


Τιμή εισιτηρίου: 120 ευρώ


 


Περιλαμβάνει:


Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα


Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Τήνος - Ραφήνα στην οικονομική θέση 


Μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο OASIS με πρωινό


Συνοδός του γραφείου μας


Δεν περιλαμβάνει:


Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό


Πρωτόκολλο COVID-19 σύμφωνα με το ΦΕΚ 3660/Β/7-8-2021: 


Οι μετακινήσεις ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ θα επιτρέπονται εφόσον οι επιβάτες:   
  • Έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή 

  • Έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου. Η αρνητική διάγνωση του εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR και του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου rapid test αποδεικνύονται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης, ή 

  • Επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, ή 

  • Επιδεικνύουν βεβαίωση εμβολιασμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ψηφιακό πιστοποιητικό COVID) καθώς και τρίτων χωρών.  Από την ανωτέρω υποχρέωση εξαιρούνται
  • Οι ανήλικοι έως δώδεκα (12) ετών. 

  • Οι ανήλικοι από δώδεκα (12) έως δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια εβδομαδιαίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου. 

  • Οι επιβάτες που μετακινούνται μεταξύ διαφορετικών Περιφερειακών Ενοτήτων για λόγους εργασίας σε καθημερινή βάση, δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια εβδομαδιαίου αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test). 

  • Οι επιβάτες που μετακινούνται σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις μεταξύ νήσων της ίδιας Περιφερειακής Ενότητας, δύνανται να πραγματοποιούν τις μετακινήσεις τους και με διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), είτε σε εβδομαδιαία βάση, σύμφωνα με τα γενικώς ισχύοντα, είτε εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν από την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου.AΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΡΟΣ τα λιμάνια της ηπειρωτικής Ελλάδας πρέπει απαραιτήτως να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) 24 ωρών πριν από την προγραμματισμένη ώρα ταξιδίου και να τα παραδίδουν μαζί με το εισιτήριό τους, στον αρμόδιο της Οικονομικής Υπηρεσίας κατά την επιβίβασή τους, πριν από την αναχώρηση του πλοίου.


 


Κάνε την κράτησή σου τώρα!


ΗΜ/ΝΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΟΣΤΟΣ
Δεν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση.

Περιλαμβάνει;

Περιλαμβάνει:


Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα


Ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην οικονομική θέση 


Μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο OASIS με πρωινό


Συνοδός του γραφείου μας


Δεν περιλαμβάνει:


Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό


Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό