pinterest  facebook  twitter  instagram

ΤΗΝΟΣ  


Πού θα πάμε;

Η Τήνος είναι ένα πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί που κατέχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά των επισκεπτών, οι οποίοι συρρέουν κατά χιλιάδες για να προσκυνήσουν την εικόνα της Μεγαλόχαρης. Διαθέτει την κλασσική αγαιοπελαγίτικη αρχιρεκτονική με πολλά μικρά χωριά διάσπορτα στα μήκη και στα πλάτη του νησιού. Πόλο έλξης αποτελεί επίσης το Μουσείο Τηνίων Καλλιτεχνών που στεγάζει πολλά από τα αριστουργήματα των καλλιτεχνών του νησιού καθώς και το το Μαυσωλείο της Έλλης βρίσκεται δίπλα στο ναό της Ευρέσεως του Ευαγγελισμού.


Πρόγραμμα Εκδρομής

1η μέρα 30/08/2023: Αγρίνιο-Τήνος


Συγκέντρωση 03:00 π.μ. στο Αγρίνιο (τοποθεσία "Παλαιός Σταθμός Τρένων"), τακτοποίηση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας με μικρή στάση καθ’ οδόν για ξεκούραση. Άφιξη στη Ραφήνα, επιβίβαση στο πλοίο και ώρα 08:05, αναχώρηση για την πανέμορφη Τήνο. Ώρα άφιξης: 11:30. Επιβίβαση στο λεωφορείο  και αναχώρηση για μικρή περιήγηση στο νησί της Τήνου με τελικό προορισμό την Μονή της Κυράς των Αγγέλων (Κεχροβουνίου). Εκεί βρίσκεται ο τόπος όπου η Αγία Πελαγία είδε με όραμα την Παναγία να της υποδεικνύει το σημείο στο oποίο βρισκόταν η θαυματουργή της Εικόνα. Αφού ολοκληρώσουμε το προσκύνημά μας, επιστρέφουμε στην Χώρα της Τήνου για την παραλαβή των δωματίων μας. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, γεύμα, βόλτες και περιηγήσεις. Στον ελεύθερο μας χρόνο μπορούμε να επισκεφθούμε τον περικαλλή Ναό της Μεγαλόχαρης, ένα από τα σπουδαιότερα και ιστορικότερα προσκυνήματα στον ελλαδικό χώρο. Ο ναός είναι κτισμένος από λευκό μάρμαρο και αποτελεί τμήμα ενός ευρύτερου μοναστηριακού συγκροτήματος στο οποίο μπορεί κανείς να επισκεφθεί: -τον Ναό της Ζωοδόχου Πηγής (τον τόπο όπου βρέθηκε η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας και πάνω στον οποίο χτίστηκε ο Ναός της Ευαγγελίστριας) -την Πινακοθήκη, με έργα Ελλήνων και ξένων ζωγράφων -το Μουσείο Τήνιων Καλλιτεχνών - το Μαυσωλείο της 'Ελλης, όπου βρίσκονται διάφορα αντικείμενα αλλά και το μνημείο των πεσόντων του καταδρομικού ΕΛΛΗ, το οποίο τορπιλίστηκε το 1940 στο λιμάνι της Τήνου.


2η μέρα 31/08/2023: Τήνος - Αγρίνιο


Ελεύθερος χρόνος για παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Ναό της Ευαγγελίστριας καθώς και για τις τελευταίες προσωπικές επισκέψεις μας ή αγορές τοπικών προϊόντων. Ώρα 13:00 συγκέντρωση στο ξενοδοχείο, παραλαβή εισιτηρίων και αναχώρηση για το λιμάνι της Τήνου. Επιβίβαση στο πλοίο και ώρα 14:00 απόπλους για την Ραφήνα. Άφιξη στις 18:00. Από εκεί, αφού τακτοποιηθούμε στο λεωφορείο, θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, έχοντας ολοκληρώσει το προσκύνημά μας στο νησί της Μεγαλόχαρης.


Τέλος του προγράμματος


 


Τιμή εισιτηρίου: 145 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο

Διαφορά μονόκλινου: 20 ευρώ


 


Περιλαμβάνει:


Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα


Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα - Τήνος - Ραφήνα στην οικονομική θέση 


Μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό


Συνοδός του γραφείου μας


Δεν περιλαμβάνει:


Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό


 


Σημείωση: Το πρόγραμμα ενδέχεται να διαφοροποιηθεί αν αυτό κριθεί απαραίτητο.


 


 


Κάνε την κράτησή σου τώρα!


ΗΜ/ΝΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΟΣΤΟΣ
Δεν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση.

Περιλαμβάνει;

Περιλαμβάνει:


Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα


Ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην οικονομική θέση 


Μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό


Συνοδός του γραφείου μας


Δεν περιλαμβάνει:


Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό


Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό