pinterest  facebook  twitter  instagram

Αθήνα - Δείπνο Ηλιθίων  


Πού θα πάμε;


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: "ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ" του Frances Veber


Λίγα λόγια για το έργο:


Πρόκειται για ένα εξαιρετικό έργο με διεθνή παρουσία, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία όπου κι αν παρουσιάστηκε. Διαθέτει πολύ χιούμορ και διακρίνεται για τη σάτιρα που ασκεί στον κοινωνικό ρατσισμό που υφέρπει στις κοινωνίες του σύχρονου κόσμου.


Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», στέφεται νικητής! Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι’ αυτήν την εβδομάδα. Τον καλεί στον σπίτι του για να γνωριστούν και εν συνεχεία να πάνε στο δείπνο. Κι εδώ αρχίζει μία σειρά από ανατροπές με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα, που φέρνουν τα πάνω κάτω!


Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος


ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Σπύρος Παπαδόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Αννα Μενενάκου, Χρήστος Σπανός, Ξανθή Γεωργίου και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος



Πρόγραμμα Εκδρομής

Κυριακή 12 Νοεμβρίου


Πρόγραμμα Εκδρομής


10:00 αναχώρηση από Αγρίνιο (τοποθεσία τρένα), με προορισμό την Αθήνα. Σύντομη στάση καθ’οδόν για ξεκούραση και άφιξη στην Πλατεία Συντάγματος. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ, φαγητό στο κέντρο της Αθήνας. Αναχώρηση 17:00 για το «Θέατρο Κάππα», για την παρακολούθηση της σπαρταριστής κωμικής παράστασης «Δείπνο ηλιθίων» του FrancisVeber, σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου. Με τη λήξη της παράστασης, επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στο Αγρίνιο.


Τέλος του Προγράμματος


Τιμή εισιτηρίου: 35 ευρώ


Περιλαμβάνει:



  • Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Εισιτήριο παράστασης

  • Συνοδό του γραφείου μας


Δεν περιλαμβάνει:



  • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.


Σημ: Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο


Κάνε την κράτησή σου τώρα!


ΗΜ/ΝΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΟΣΤΟΣ
Δεν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση.

Περιλαμβάνει;

Περιλαμβάνει:



  • Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Εισιτήριο παράστασης

  • Συνοδό του γραφείου μας


Δεν περιλαμβάνει:



  • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.