pinterest  facebook  twitter  instagram

Τρίκαλα: Μύλος των Ξωτικών | Λίμνη Πλαστήρα  


Πού θα πάμε;

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον « Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε μια άλλη εποχή! Πώς είναι άραγε οι πειρατές… Είναι όλοι άγριοι και τρομακτικοί, ή μήπως κάποιοι είναι φιλικοί και ευχάριστοι; Ταξιδεύουν μήνες και είναι πολύ κουρασμένοι, πέρασαν από πολλά λιμάνια, με τρικυμία και πολλές δυσκολίες, παρέα με παπαγάλους και μαϊμούδες, για να προλάβουν στις 26 του Νοέμβρη να βρίσκονται στα Τρίκαλα. Τα ξωτικά όμως το έμαθαν, προετοιμάζονται και κρύβουν καλά τον θησαυρό του Άη Βασίλη. Θα καταφέρουν άραγε οι πειρατές να τον βρουν; Πηδήξτε λοιπόν στο κατάστρωμα και το ταξίδι αρχίζει!


Ρεσάλτο στην πρωτεύουσα των Χριστουγεννων!


Πρόγραμμα Εκδρομής

1η μέρα: Σάββατο 10/12/16


07:00 αναχώρηση από το Αγρίνιο για τα Τρίκαλα. Πρώτη στάση για καφέ στο «Διεθνές» πριν τα Γιάννενα. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας μέχρι  τον κόμβο  Παναγιάς, όπου θα πάρουμε το δρόμο Καλαμπάκας –Τρικάλων. Άφιξη στην πόλη των Τρικάλων και πρώτος μας σταθμός ο εντυπωσιακός Μύλος των Ξωτικών,  ο οποίος θα γοητεύσει μικρούς και μεγάλους. Παραμονή στο χώρο  για να απολαύσουμε τις δραστηριότητες του Μύλου.  Στη συνέχεια  θα έχουμε  ελεύθερο χρόνο στον πεζόδρομο της πόλης των Τρικάλων για να απολαύσουμε τον καφέ μας κοντά στο Ληθαίο ποταμό. Αναχώρηση για την Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.


2η μέρα: Κυριακή 11/12/16


Πρωινό και αναχώρηση για τo γύρο της όμορφης Λίμνης Πλαστήρα, η οποία πήρε το όνομα της από τον στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα, που πρώτος συνέλαβε το μεγαλόπνοο σχέδιο της δημιουργίας της. Περνώντας  από τα χωριά Καλύβια – Νεοχώρι θα φτάσουμε στο φράγμα Ταυρωπού, όπου θα έχουμε μικρή στάση. Συνεχίζουμε προς την πλάζ Λαμπερού, όπου θα έχουμε πανοραμική θέα της λίμνης και της οροσειράς των Αγράφων. Στην πλάζ Λαμπερού θα έχουμε στάση για μεσημεριανό φαγητό. Κατά την επιστροφή μας, θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Κορώνης. Πρόκειται για το σπουδαιότερο θρησκευτικό μνημείο της περιοχής. Αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση.


Τέλος του προγράμματος


Τιμή εισιτηρίου: 65 ευρώ


Παιδιά έως 10 ετών: 52 ευρώ


 Σημ: Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την πρόσβαση στη Λίμνη Πλαστήρα, η δεύτερη μέρα του προγράμματος θα περιλαμβάνει επίσκεψη στα Μετέωρα


Περιλαμβάνει:


Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα


Μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Famissi Eden στην Καλαμπάκα με πρωινό


Συνοδό του γραφείου μας


Ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης


Φ.Π.Α.


Δεν Περιλαμβάνει:


Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό


Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους


 


 


Κάνε την κράτησή σου τώρα!


ΗΜ/ΝΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΟΣΤΟΣ
Δεν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση.

Περιλαμβάνει;

Περιλαμβάνει:


Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα


Μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Famissi Eden στην Καλαμπάκα με πρωινό


Συνοδό του γραφείου μας


Ασφάλεια επαγγελματικής ευθύνης


Φ.Π.Α.


Δεν Περιλαμβάνει:


Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό


Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους