pinterest  facebook  twitter  instagram

Βόλτα στην Αθήνα - UNDERGROUND  


Πού θα πάμε;

Η βόλτα μας στην Αθήνα θα συνδυαστεί με την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης Underground στο Θέατρο Ακροπόλ!


Πρόγραμμα Εκδρομής

07:45 αναχώρηση από το Αγρίνιο, με προορισμό την Αθήνα. Σύντομη στάση καθ’ οδόν για ξεκούραση και άφιξη στην Πλατεία Συντάγματος. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, καφέ, φαγητό στο κέντρο της πρωτεύουσας. Συγκέντρωση το απόγευμα στο «Θέατρο Ακροπόλ» (Ιπποκράτους 9 - 850μ. από την πλατεία Συντάγματος), για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Underground», με πρωταγωνιστές τους: Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Γιάννη Τσορτέκη και Αλεξάνδρα Αϊδλινη. Με τη λήξη της παράστασης, επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στο Αγρίνιο (άφιξη περίπου στις 00:00).


Τέλος του Προγράμματος 


Τιμή εισιτηρίου: 55 ευρώ


Περιλαμβάνει:



  • Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Εισιτήριο παράστασης (Κεντρικό διάζωμα Σειρές Μ-Ν-Ξ) 

  • Συνοδό του γραφείου μας


Δεν περιλαμβάνει: Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.


Σημ: Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο



Λίγα λόγια για το έργο: 


Το «Underground» αφηγείται την επική ιστορία δύο φίλων, του Μπλάκι και του Μάρκο, με φόντο την πολιτική αναταραχή και τον πόλεμο στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Υπό την νέα διασκευή και τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Σέρβου σκηνοθέτη Νικίτα Μιλιβόγεβιτς, αναδεικνύεται η ουσία του αριστουργήματος του Κοβάσεβιτς, εμπλουτίζοντάς το παράλληλα με νέες προοπτικές.


Με μια δυναμική θεατρική προσέγγιση, το «Underground» μεταφέρει το κοινό σε έναν κόσμο σουρεαλισμού, σκοτεινού χιούμορ και ειλικρινούς συγκίνησης. Δίπλα στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Γιάννη Τσορτέκη και την Αλεξάνδρα Αϊδίνη συμπράττουν επί σκηνής ένας πολυμελής θίασος και μία ζωντανή ορχήστρα, υπό τους ήχους των γνώριμων, δυναμικών, βαλκανικών μουσικών στοιχείων σε σύνθεση του Goran Bregovicκαθώς και των πρωτότυπων μουσικών συνθέσεων του Άγγελου Τριανταφύλλου. Ένα καλλιτεχνικό σχήμα που ενισχύει έτσι την βαθιά υποβλητική και συνάμα ξεσηκωτική ατμόσφαιρα του έργου, σε έναν μοναδικό εναγκαλισμό με το πνεύμα του παραλογισμού, της τραγωδίας και τελικά της ανθρώπινης ανθεκτικότητας, για να καταφέρει αυτή να αναδυθεί και πάλι στο εκτυφλωτικό φως της Ελπίδας.


Ο Νικίτα Μιλιβόγεβιτς, γνώριμος στο ελληνικό κοινό από τις προηγούμενες δουλειές του, θα συνεργαστεί με μια εξαιρετική καλλιτεχνική ομάδα, συμπεριλαμβανομένου του σπουδαίου σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη που θα αναλάβει τα εντυπωσιακά σκηνικά της παράστασης, της Ηλένιας Δουλαδίρη που θα υπογράψει τα κοστούμια και της διάσημης χορογράφου Αμάλια Μπένετ. Όλοι μαζί θα συμπράξουν για τη δημιουργία μιας υπερπαραγωγής που αποτίνει φόρο τιμής στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.


Κάνε την κράτησή σου τώρα!


ΗΜ/ΝΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΟΣΤΟΣ
Δεν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση.

Περιλαμβάνει;

Περιλαμβάνει:



  • Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Εισιτήριο παράστασης (Κεντρικό διάζωμα Σειρές Μ-Ν-Ξ) 

  • Συνοδό του γραφείου μας


Δεν περιλαμβάνει: Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.


Σημ: Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο