pinterest  facebook  twitter  instagram

Κέρκυρα  


Πού θα πάμε;

Θα επισκεφθούμε την κοσμοπολίτικη Κέρκυρα, θα περπατήσουμε στα περίφημα καντούνια της και θα προσκυνήσουμε το σεπτό σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού. Ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής. Σας περιμένουμε!


Πρόγραμμα Εκδρομής

Διήμερη εκδρομή στην


ΚΕΡΚΥΡΑ


28 - 29 /10/2017


Πρόγραμμα εκδρομής:


1η µέρα: Σάββατο 28/10/17: Αγρίνιο –Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα


06:00 αναχώρηση από το Αγρίνιο (τοποθεσία «Παλαιός Σταθμός Τρένων») με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μέσω Ιόνιας και Εγνατίας, κάνοντας σύντομη στάση καθ΄οδόν για ξεκούραση.  Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και ώρα 09:30 επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Κέρκυρα. Μετά από 90’ λεπτά θαλάσσιας διαδρομής θα φθάσουμε στο νησί των Φαιάκων, την όμορφη Κέρκυρα. Ήδη από το πλοίο θα αποκτήσουμε μια πρώτη εικόνα του νησιού, καθώς τα δύο φρούρια της Κέρκυρας και οι τρούλοι των εκκλησιών της, θα ξεπροβάλουν μπροστά μας.  Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το Αχίλλειο, όπου βρίσκεται το ανάκτορο της Αυτοκράτειρας Σίσσυς της Αυστρίας. Εκεί θα έχουμε στη διάθεση μας περίπου μια ώρα για να περιηγηθούμε στους χώρους του ανακτόρου και να θαυμάσουμε τους όμορφους κήπους του, τους οποίους κοσμούν αγάλματα από την ελληνική μυθολογία. Ξεχωρίζει το άγαλμα του «θνήσκοντος Αχιλλέα», έργο του Γερμανού γλύπτη ErnstGustavHerter. Αναχώρηση για τις Μπενίτσες, όπου θα έχουμε σύντομη στάση. Προαιρετική επίσκεψη στο Μουσείο Θαλάσσης και αναχώρηση για την περιοχή της Γαρίτσας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την τοποθεσία «Κανόνι», όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στην παλιά πόλη της Κέρκυρας για να επισκεφθούμε το Φρούριο της πόλης καθώς και τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού. Εκεί θα προσκυνήσουμε το σεπτό σκήνωμα του. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας να περπατήσουμε στα ξακουστά καντούνια της Κέρκυρας, να απολαύσουμε τον καφέ μας στον περίφημο πεζόδρομο Λιστών και να κάνουμε τη βόλτα μας στην Πλατεία Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων. Επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.  


2η μέρα: Κυριακή: 29/10/17 Παλαιοκαστρίτσα


Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στο «Κανόνι», όπου μπορούμε να δούμε από ψηλά το Ποντικονήσι και να  επισκεφθούμε την Μονή Παναγίας Βλαχερνών στο ομώνυμο νησάκι, το οποίο ενώνεται με την Κέρκυρα με μικρή τσιμεντένια πεζογέφυρα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την όμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Άφιξη στην Παλαιοκαστρίτσα και επίσκεψη - προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παντοκράτορα. Επιστροφή στην πόλη της Κέρκυρας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας για σύντομες βόλτες φαγητό και καφέ. Μεταφορά στο λιμάνι και ώρα 18:00, επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.  Άφιξη και αναχώρηση για Αγρίνιο.


ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


Τιμή κατ’ άτομο: 75 ευρώ


Περιλαμβάνει:



  • Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

  • Μια διαν/ση στο ξενοδοχείο Grand Ariti Hotel με πρωινό

  • Συνοδό του γραφείου

  • ΦΠΑ


Δεν Περιλαμβάνει:



  • Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό


Σημ: Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο


Κάνε την κράτησή σου τώρα!


ΗΜ/ΝΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΟΣΤΟΣ
Δεν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση.

Περιλαμβάνει;

Περιλαμβάνει:



  • Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

  • Μια διαν/ση στο ξενοδοχείο GrandAritiHotel με πρωινό

  • Συνοδό του γραφείου

  • ΦΠΑ


Δεν Περιλαμβάνει:



  • Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό


Σημ: Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο