pinterest  facebook  twitter  instagram

Θαλάσσια μπάνια: Καθημερινές αποδράσεις δροσιάς!  


Πού θα πάμε;

Καθημερινές αποδράσεις δροσιάς στις παραλίες της περιοχής μας!

Πρωινή αναχώρηση για την περιοχή του Μεσολογγίου, κάνοντας τις εξής στάσεις: ΑΛΥΚΕΣ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ - ΤΟΥΡΛΙΔΑ.


Μεσημεριανή αναχώρηση για την παραλία του ΛΟΥΡΟΥ.


Πρόγραμμα Εκδρομής

Καθημερινές αποδράσεις δροσιάς στις παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας!


Πρωινή αναχώρηση για την περιοχή του Μεσολογγίου, κάνοντας τις εξής στάσεις:


Αλυκές


Λίγα μόλις μέτρα από το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας Φοινικώτισσας στην λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες της πλούσιας σε θεραπευτικά συστατικά λάσπης της περιοχής και του αλατιού.


Αγία Τριάδα


Η παραλία της Αγίας Τριάδας βρίσκεται σε μια στενή λωρίδα γης που εισχωρεί στην λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου. Διαχρονικά η περιοχή της Αγίας Τριάδας ήταν πόλος έλξης επισκεπτών εξαιτίας του ιαματικού πηλού που διαθέτει σε αφθονία. Οι ευεργετικές ιδιότητες του ιαματικού πηλού της Αγίας Τριάδας ενδείκνυνται για ρευματικές παθήσεις, ισχυαλγίες, οσφυαλγίες και παθήσεις του νευρικού συστήματος, έχοντας πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Τουρισμού με σχετικό ΦΕΚ ως Ιαματικός Φυσικός Πόρος. Αφού κάνετε το μπάνιο σας, καλύψτε με τον πηλό σημεία του σώματός σας με ολιγόλεπτη έκθεση στον ήλιο και απολαύστε τις ευεργετικές του ιδιότητες.


Τουρλίδα


Στη διαδρομή προς την παραλία της Τουρλίδας, θα απολαύσουμε το όμορφο θέαμα που προσφέρουν τα ιβάρια (φυσικά ιχθυοτροφία) και οι πασσαλόπηκτες στην βάση τους πελάδες, χτισμένες εντός της λιμνοθάλασσας. Η παραλία της Τουρλίδας προσφέρει όλες τις ανέσεις, καθώς διαθέτει ξαπλώστρες και μαγαζιά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.


*Εαν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν επιλέξετε παραλία για το μπάνιο σας.


Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ


Πληροφορίες/Κρατήσεις θέσεων: 2641058314


 


Μεσημεριανή αναχώρηση για την παραλία του Λούρου, την μεγαλύτερη σε μήκος παραλία της χώρας μας, με ακτογραμμή 17 χιλιομέτρων. Η οργανωμένη αμμώδης παραλία με τα ρηχά νερά, καθιστά τον Λούρο ιδανική παραλία για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Ο Λούρος είναι από τις ελάχιστες περιοχές της χώρας μας στην οποία συναντά κανείς αμμοθίνες, ενώ ολόκληρη η περιοχή αποτελεί υδροβιότοπο που προστατεύεται από την συνθήκη Ramsar με προεδρικό διάταγμα του 1974.


Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ


Πληροφορίες/Κρατήσεις θέσεων: 2641058314


Όλες οι μεταφορές μας πραγματοποιούνται σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανόνες που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής!


 


Κάνε την κράτησή σου τώρα!


ΗΜ/ΝΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΟΣΤΟΣ
Δεν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση.

Περιλαμβάνει;

Περιλαμβάνει:


Μεταφορές


Συνοδό του γραφείου μας