pinterest  facebook  twitter  instagram

ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ - ΤΡΙΚΑΛΑ  


Πού θα πάμε;

Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών.. μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό.


Μια φορά κι έναν καιρό σε έναν μικρό πλανήτη ενός απέραντου γαλαξία ζούσε ένας μικρός Πρίγκιπας ανάμεσα σε τριαντάφυλλα και ηφαίστεια. Καθώς πλησίαζαν τα Χριστούγεννα o μικρός Πρίγκιπας άρχισε να ονειρεύεται έναν κόσμο διαφορετικό! 


Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει σε άλλους πλανήτες και να αναζητήσει την αλήθεια. Επισκέφθηκε 5 πλανήτες που στον καθένα υπήρχε μόνο ένας κάτοικος, ο μεγαλοπρεπής  Βασιλιάς, ένα όμορφο και μοσχομυριστό Τριαντάφυλλο, ο πιστός Φανανάφτης και ο κομψός Αστρονόμος. Τελευταίος πλανήτης που επισκέφθηκε ήταν η γη και βρέθηκε στο Μύλο των Ξωτικών όπου συνάντησε τον Άη Βασίλη και τους αμέτρητους βοηθούς του.


Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι μαγικό και παραμυθένιο στον απέραντο γαλαξία, σταθείτε κάτω από τα αστέρια, κοιτάξτε προσεκτικά γύρω σας και αν σας πλησιάσει ένα μικρό και χαμογελαστό παιδί μην το αγνοήσετε θα είναι σίγουρα ένας μικρός Πρίγκιπας.


 


Πρόγραμμα Εκδρομής

06:30 αναχώρηση από το Αγρίνιο με προορισμό τα όμορφα Τρίκαλα. Σύντομη στάση καθ’ οδόν για καφέ και ξεκούραση. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού και στρίβοντας στον κόμβο Παναγιάς,  θα ακολουθήσουμε τον δρόμο Καλαμπάκας-Τρικάλων. Άφιξη στο βιομηχανικό πάρκο του Μύλου Ματσόπουλου, εκεί όπου για ακόμη μια χρονιά ανοίγει τις πύλες του ο "Μύλος των Ξωτικών", έτοιμος να μαγέψει και να συνεπάρει στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα του, τους μικρούς & μεγάλους επισκέπτες του. Ύστερα από την παραμονή μας στον Μύλο των Ξωτικών, αναχωρούμε για το κέντρο των Τρικάλων. Στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, δίπλα στο Ληθαίο ποταμό, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας να απολαύσουμε τις βόλτες, το φαγητό ή τον καφέ μας. Νωρίς το απόγευμα συγκέντρωση και επιστροφή στην πόλη μας με όμορφες Χριστουγεννιάτικες εικόνες!


Τέλος του προγράμματος


Τιμή συμμετοχής: 25 €


Παιδιά έως 12 ετών: 18 €


Περιλαμβάνει:



  • Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Συνοδό του γραφείου μας


Δεν περιλαμβάνει:



  • Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,

  • Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό


 Σημ: Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.


O χρόνος παραμονής μας στον Μύλο των Ξωτικών ενδέχεται να μειωθεί εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιβάλλουν.


Η είσοδος στον Μύλο των Ξωτικών είναι δωρεάν. Υπάρχει χρέωση σε ορισμένες δραστηριότητες όπως το παγοδρόμιο και τα συγκρουόμενα.


Περισσότερες πλήροφορίες για τις δρατηριότητες του Μύλου των Ξωτικών θα βρείτε εδώ: https://milosxotikon.gr/


Σας περιμένουμε !!!


Κάνε την κράτησή σου τώρα!


ΗΜ/ΝΙΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΟΣΤΟΣ
Δεν υπάρχει προγραμματισμένη αναχώρηση.

Περιλαμβάνει;


  • Μεταφορές σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Συνοδός του γραφείου